Cajunská kuchyně se neobejde bez dokonalého cajunského koření - cajun spice. Kuchyně amerického jihu je jednoduchá, stylová a chutná. Harmonie chutí cajunské kuchyně je dílem potomků francouzských přistěhovalců, kteří se vyhnáni válkou z Akádie, usídlili v americkém státě Louisiana. Název Cajun vznikl hovorovou výslovností názvu Acadian (člověk Akádie).
Díky francouzskému původu a nucenému přesídlení na americké půdě se cajunská kuchyně vyvinula do kulinářsky velmi zajímavého modelu rafinovaných pokrmů. Za její domov se v současnosti považuje New Orleans. Kromě cajunského koření je součástí této kuchyně drůbež, vepřové maso, ryby, kukuřice, okra, chilli, cibule, česnek a rýže. Typickým pokrmem je například guláš Jambalaya.
Chuť: ohnivá, kořeněná s jemnou kouřovou chutí
Použití: BBQ marinády, pokrmy z brambor, mořské plody, pokrmy z rýže, drůbeže, tofu
Složení: pepř, paprika, chilli, cibule, česnek, oregano, hořčice, tymián. Obsahuje hořčici
Hmotnost 42 g
Balení plnitelný mlýnek
Produkt Spirit of Spice